Rörmokare i Hällefors

Annons:
Rörmokare i Hällefors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hällefors. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Hällefors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hällefors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hällefors.
Annons:

Rörmokare i Hällefors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hällefors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hällefors.

AEN rör
Holmqvistv. 1
712 32 HÄLLEFORS


Hasses Mek & Rörservice
Knuthöjden 11
712 93 Hällefors


Yngves Rör & Trä
Jönshyttan 6
712 91 Hällefors

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hällefors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hällefors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hällefors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hällefors

I Hällefors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hällefors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hällefors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hällefors.

I Hällefors fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hällefors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hällefors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.