Rörmokare i Fjugesta

Annons:
Rörmokare i Fjugesta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fjugesta. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Fjugesta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fjugesta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fjugesta.
Annons:

Rörmokare i Fjugesta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fjugesta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fjugesta.

Mullhyttans Rör
Fjugesta Byv. 3
716 30 Fjugesta


Magnus Larsson VVS I Lekeberg, AB
Edsberg Gunnarstorp
716 91 FJUGESTA


Lekebergs Rör AB
Hackvads Via 5143
716 91 FJUGESTA


Mellansvenska Stalltvättarna
Bärsta Stora Vad
716 91 FJUGESTA


Mikael Jirvelius Konsult AB
Tegelslagareg. 1
716 30 Fjugesta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fjugesta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fjugesta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fjugesta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fjugesta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fjugesta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fjugesta.

I Fjugesta fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fjugesta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fjugesta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.