Rörmokare i Fellingsbro

Annons:
Rörmokare i Fellingsbro - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fellingsbro. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Fellingsbro vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fellingsbro rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fellingsbro.
Annons:

Rörmokare i Fellingsbro

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fellingsbro vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fellingsbro.

Frs Montage & Svets AB
Skulstav. 4
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fellingsbro varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fellingsbro samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fellingsbro och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fellingsbro

I Fellingsbro finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fellingsbro.

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fellingsbro om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fellingsbro än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fellingsbro.

I Fellingsbro fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fellingsbro. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fellingsbro som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.