Rörmokare i Vittangi

Annons:
Rörmokare i Vittangi - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vittangi. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Vittangi vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vittangi rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vittangi.
Annons:

Rörmokare i Vittangi

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vittangi vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vittangi.

Fredrikssons Rör AB
Masugnsbyn 5094
980 10 Vittangi

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vittangi varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vittangi samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vittangi och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vittangi

I Vittangi finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vittangi om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vittangi än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vittangi.

I Vittangi fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vittangi. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vittangi som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.