Rörmokare i Vistträsk

Annons:
Rörmokare i Vistträsk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vistträsk. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Vistträsk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vistträsk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vistträsk.
Annons:

Rörmokare i Vistträsk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vistträsk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vistträsk.

Tomas Söderstens Rör, AB
Vistträsk By 205
942 91 Vistträsk


M&B Industrirör AB
Tallstigen 3
942 91 Vistträsk

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vistträsk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vistträsk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vistträsk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vistträsk

I Vistträsk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vistträsk.

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vistträsk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vistträsk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vistträsk.

I Vistträsk fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vistträsk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vistträsk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.