Rörmokare i Sikfors

Annons:
Rörmokare i Sikfors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sikfors. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Sikfors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sikfors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sikfors.
Annons:

Rörmokare i Sikfors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sikfors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sikfors.

Sikfors Rör, AB
Stationsv. 20
942 94 SIKFORS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sikfors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sikfors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sikfors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sikfors

I Sikfors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sikfors.

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sikfors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sikfors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sikfors.

I Sikfors fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sikfors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sikfors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.