Rörmokare i Sangis

Annons:
Rörmokare i Sangis - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sangis. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Sangis vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sangis rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sangis.
Annons:

Rörmokare i Sangis

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sangis vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sangis.

Vvs-Tjänst Tommy Larsson
Grynnv. 49
952 72 Sangis

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sangis varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sangis samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sangis och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sangis

I Sangis finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sangis om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sangis än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sangis.

I Sangis fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sangis. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sangis som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.