Rörmokare i Rosvik

Annons:
Rörmokare i Rosvik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Rosvik. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Rosvik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Rosvik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Rosvik.
Annons:

Rörmokare i Rosvik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Rosvik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Rosvik.

Rosviks Rör
Akterv. 4
945 33 Rosvik


Thurfjell Mickes Rör
Vallav. 5
945 33 Rosvik

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Rosvik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Rosvik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Rosvik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Rosvik

I Rosvik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Rosvik.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Rosvik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Rosvik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Rosvik.

I Rosvik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Rosvik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Rosvik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.