Rörmokare i Pajala

Annons:
Rörmokare i Pajala - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Pajala. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Pajala vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Pajala rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Pajala.
Annons:

Rörmokare i Pajala

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Pajala vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Pajala.

Mäkis Rör, Bror
Kardis 182
984 92 PAJALA


Pekkaris Rör AB
Salo 2
984 91 Pajala


Pajala Vvs O Fastighetsservice
Kardis 68
984 92 PAJALA


K Pekkaris Rör
Salo 2
984 91 Pajala


Egons Spol & Sug AB
Aareavaara 15
984 91 PajalaOlof Karlssons Rör AB
Ruokojärviv


Pajala VVS AB
Kardis 68
984 92 PAJALA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Pajala varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Pajala samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Pajala och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Pajala

I Pajala finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Pajala om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Pajala än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Pajala.

I Pajala fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Pajala. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Pajala som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.