Rörmokare i Övertorneå

Annons:
Rörmokare i Övertorneå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Övertorneå. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Övertorneå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Övertorneå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Övertorneå.
Annons:

Rörmokare i Övertorneå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Övertorneå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Övertorneå.

Clearwater
Tallv. 10
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneåSoukolo Rör
Soukolojärvi 94


Torsten Lindbergs VVS Service AB
Svanstein 34
957 94 övertorneå

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Övertorneå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Övertorneå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Övertorneå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Övertorneå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Övertorneå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Övertorneå.

I Övertorneå fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Övertorneå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Övertorneå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.