Rörmokare i Överkalix

Annons:
Rörmokare i Överkalix - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Överkalix. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Överkalix vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Överkalix rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Överkalix.
Annons:

Rörmokare i Överkalix

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Överkalix vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Överkalix.

Överkalix Rör & V V S AB
S. Brännag. 9
956 31 ÖVERKALIX


Norrlands Kylservice AB
S. Sandsjärv 62
956 99 ÖVERKALIXM-Collection
Ö. Lomträsk 9


ÅhlS Pann & Brännar Service HB
Kypasjärviv. 88
956 93 ÖVERKALIX


Gyljehedens Kyla Och Värme
Gyljeheden 43
956 91 ÖVERKALIX


Eliasson, Karl Artur Gunnar
Vännäsv. 48
956 92 överkalix


Kalix Älvs Rör & VVS AB
Storg. 11 A
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Överkalix varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Överkalix samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Överkalix och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överkalix om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Överkalix än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Överkalix.

I Överkalix fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Överkalix. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Överkalix som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.