Rörmokare i Öjebyn

Annons:
Rörmokare i Öjebyn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Öjebyn. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Öjebyn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Öjebyn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Öjebyn.
Annons:

Rörmokare i Öjebyn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Öjebyn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Öjebyn.

JS Rör AB
Mejselv. 18
943 36 öjebyn


Öjebyns Rör AB
Snoag. 5
943 32 öjebyn


RÖRmax AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Johansson O Ströms Rör, HB
Mejselv. 18
943 36 öjebyn


Fjärrtek i Norr AB
Hyvelv. 4
943 36 öjebyn

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Öjebyn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Öjebyn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Öjebyn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om orten Öjebyn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Öjebyn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Öjebyn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Öjebyn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.