Rörmokare i Karesuando

Annons:
Rörmokare i Karesuando - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Karesuando. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Karesuando vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Karesuando rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Karesuando.
Annons:

Rörmokare i Karesuando

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Karesuando vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Karesuando.

Esbergs VVS & Bygg
Kuttainen 2626
980 16 KARESUANDO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Karesuando varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Karesuando samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Karesuando och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Karesuando

I Karesuando finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Karesuando.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karesuando om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Karesuando än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Karesuando.

I Karesuando fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Karesuando. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Karesuando som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.