Rörmokare i Kalix-Nyborg

Annons:
Rörmokare i Kalix-Nyborg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kalix-Nyborg. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Kalix-Nyborg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kalix-Nyborg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kalix-Nyborg.
Annons:

Rörmokare i Kalix-Nyborg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kalix-Nyborg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kalix-Nyborg.

Anders Morin Entreprenad
Årrasv. 8
952 50 Kalix

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kalix-Nyborg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kalix-Nyborg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kalix-Nyborg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kalix-Nyborg

I Kalix-Nyborg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kalix-Nyborg.

Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Yta: 169,81 hektar
Invånarantal: 833, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kalix-Nyborg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kalix-Nyborg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kalix-Nyborg.

I Kalix-Nyborg fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kalix-Nyborg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kalix-Nyborg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.