Rörmokare i Kainulasjärvi

Annons:
Rörmokare i Kainulasjärvi - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kainulasjärvi. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Kainulasjärvi vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kainulasjärvi rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kainulasjärvi.
Annons:

Rörmokare i Kainulasjärvi

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kainulasjärvi vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kainulasjärvi.

EoS Rör
Byav. 76
980 65 Kainulasjärvi

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kainulasjärvi varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kainulasjärvi samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kainulasjärvi och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kainulasjärvi

I Kainulasjärvi finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kainulasjärvi.

Kainulasjärvi är en småort i Pajala kommun i Sverige. Byn ligger i Tärendö socken, 19 kilometer söder om kyrkbyn Tärendö och 2 kilometer öster om ån Narkausjoki.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kainulasjärvi om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kainulasjärvi än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kainulasjärvi.

I Kainulasjärvi fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kainulasjärvi. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kainulasjärvi som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.