Rörmokare i Junosuando

Annons:
Rörmokare i Junosuando - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Junosuando. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Junosuando vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Junosuando rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Junosuando.
Annons:

Rörmokare i Junosuando

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Junosuando vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Junosuando.

Tornedalens Rör AB
Myllytörmäv. 5
980 62 JUNOSUANDO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Junosuando varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Junosuando samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Junosuando och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Junosuando

I Junosuando finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Junosuando.

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånarantal: 322, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Junosuando om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Junosuando än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Junosuando.

I Junosuando fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Junosuando. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Junosuando som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.