Rörmokare i Jokkmokk

Annons:
Rörmokare i Jokkmokk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Jokkmokk. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Jokkmokk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Jokkmokk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Jokkmokk.
Annons:

Rörmokare i Jokkmokk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Jokkmokk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Jokkmokk.

Jokkmokks Vvs
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Urbans Rör i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokks VVS AB
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Rörtjänst i Jokkmokk AB
Ulleniusg. 1
962 33 Jokkmokk

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Jokkmokk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Jokkmokk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Jokkmokk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jokkmokk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Jokkmokk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Jokkmokk.

I Jokkmokk fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Jokkmokk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Jokkmokk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.