Rörmokare i Hortlax

Annons:
Rörmokare i Hortlax - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hortlax. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Hortlax vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hortlax rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hortlax.
Annons:

Rörmokare i Hortlax

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hortlax vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hortlax.

Myrestam Värmepump Kylteknik/MVK
Edviksv. 70
944 31 HORTLAX


Fjellströms Rör AB
Kullbacksv. 17
944 31 HORTLAX


Hortlax Rör AB
Görjängsv. 20
944 32 Hortlax

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hortlax varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hortlax samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hortlax och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hortlax om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hortlax än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hortlax.

I Hortlax fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hortlax. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hortlax som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.