Rörmokare i Hedenäset

Annons:
Rörmokare i Hedenäset - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hedenäset. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hedenäset vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hedenäset rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hedenäset.
Annons:

Rörmokare i Hedenäset

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hedenäset vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hedenäset.

Rbr Konsult
Risudden 91
957 95 Hedenäset

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hedenäset varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hedenäset samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hedenäset och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hedenäset

I Hedenäset finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hedenäset.

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånarantal: 270, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hedenäset om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hedenäset än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hedenäset.

I Hedenäset fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hedenäset. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hedenäset som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.