Rörmokare i Harads

Annons:
Rörmokare i Harads - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Harads. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Harads vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Harads rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Harads.
Annons:

Rörmokare i Harads

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Harads vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Harads.

Norbergs El & Rör AB
Skomakarv. 2
960 24 Harads


Bodens Vvs-Service HB
Edeforsv. 38
960 24 HaradsBodens VVS-Service & Rör
Edeforsv. 38

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Harads varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Harads samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Harads och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Harads

I Harads finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Harads om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Harads än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Harads.

I Harads fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Harads. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Harads som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.