Rörmokare i Hakkas

Annons:
Rörmokare i Hakkas - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hakkas. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hakkas vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hakkas rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hakkas.
Annons:

Rörmokare i Hakkas

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hakkas vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hakkas.

Wennströms Rör
Kalixv. 90
980 41 HAKKAS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hakkas varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hakkas samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hakkas och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hakkas om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hakkas än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hakkas.

I Hakkas fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hakkas. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hakkas som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.