Rörmokare i Glommersträsk

Annons:
Rörmokare i Glommersträsk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Glommersträsk. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Glommersträsk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Glommersträsk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Glommersträsk.
Annons:

Rörmokare i Glommersträsk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Glommersträsk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Glommersträsk.

Glk-Värme
Prästg. 6
930 81 Glommersträsk

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Glommersträsk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Glommersträsk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Glommersträsk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Glommersträsk

I Glommersträsk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Glommersträsk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Glommersträsk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Glommersträsk.

I Glommersträsk fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Glommersträsk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Glommersträsk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.