Rörmokare i Gammelstad

Annons:
Rörmokare i Gammelstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Gammelstad. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Gammelstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Gammelstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Gammelstad.
Annons:

Rörmokare i Gammelstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Gammelstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Gammelstad.

Luleå Rörservice AB
Tingsv. 42
954 32 Gammelstad


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs VVS AB
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Gammelstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Gammelstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Gammelstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gammelstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Gammelstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Gammelstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Gammelstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.