Rörmokare i Gällivare

Annons:
Rörmokare i Gällivare - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Gällivare. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Gällivare vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Gällivare rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Gällivare.
Annons:

Rörmokare i Gällivare

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Gällivare vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Gällivare.

Lenko VVS AB
Gitarrstigen 5
982 35 Gällivare


Lennarts VVS-Tjänst
Stallarv. 2
982 38 GÄLLIVARE


Caverion
Vuoskojärviv. 21
982 38 GÄLLIVARE


Lm Vatten&Värme AB
0970 - 200 00Anna-Karin Susanna Nordvall
Sakajärvi 25
982 92 GÄLLIVARE


Bravida Sverige AB
Borrv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Lennarts VVS-Tjänst
Raattamaav. 22
982 36 GÄLLIVARE


Porjus Va-Service AB
Lasarettsg. 25 A
982 32 GÄLLIVARE


Jacobsson Gve El O Vvs
Sjötorgsg. 6 A
982 34 GÄLLIVARE


FAGGES AB
Curteliusv. 8
982 39 GällivareGällivare Rör AB
Oljev. 7

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Gällivare varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Gällivare samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Gällivare och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gällivare om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Gällivare än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Gällivare.

I Gällivare fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Gällivare. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Gällivare som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Norrbotten.