Rörmokare i Väckelsång

Annons:
Rörmokare i Väckelsång - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Väckelsång. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Väckelsång vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Väckelsång rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Väckelsång.
Annons:

Rörmokare i Väckelsång

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Väckelsång vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Väckelsång.

Axelssons Rör i Väckelsång AB, Peter
Noréns v. 1
362 51 VÄCKELSÅNG


Peter Axelssons Rör I Väckelsång AB
Noréns v. 1
362 51 VÄCKELSÅNG

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Väckelsång varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Väckelsång samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Väckelsång och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Väckelsång

I Väckelsång finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Väckelsång.

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Väckelsång om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Väckelsång än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Väckelsång.

I Väckelsång fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Väckelsång. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Väckelsång som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.