Rörmokare i Urshult

Annons:
Rörmokare i Urshult - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Urshult. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Urshult vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Urshult rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Urshult.
Annons:

Rörmokare i Urshult

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Urshult vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Urshult.

Sandbergs Rör AB
Hunnamålavägen
360 13 Urshult


Egon Karlssons Rör AB
Bergsv. 14
360 13 Urshult


Smålands Golv-Värme AB
Stationsv. 13 C
360 13 Urshult


Egon Karlssons Rörfirma AB
Kanalv. 4
360 13 Urshult


Sandbergs Rör I Urshult AB
Hunnamålav. 17
360 13 Urshult

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Urshult varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Urshult samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Urshult och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Urshult

I Urshult finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Urshult.

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Urshult om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Urshult än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Urshult.

I Urshult fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Urshult. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Urshult som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.