Rörmokare i Tjureda

Annons:
Rörmokare i Tjureda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tjureda. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Tjureda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tjureda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tjureda.
Annons:

Rörmokare i Tjureda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tjureda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tjureda.

Rörtjänst Rottne AB
Smultronvägen 6 Åbyfors
363 34 Tjureda

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tjureda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tjureda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tjureda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tjureda

I Tjureda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tjureda.

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånarantal: 730, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Tjureda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tjureda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tjureda.

I Tjureda fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tjureda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tjureda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.