Rörmokare i Ljungby

Annons:
Rörmokare i Ljungby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ljungby. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Ljungby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ljungby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ljungby.
Annons:

Rörmokare i Ljungby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ljungby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ljungby.

Rör-Center i Ljungby AB
Verkstadsg. 6
341 31 LJUNGBY


Ohlssons Rör i Ljungby AB
Villag. 4
341 30 Ljungby


Borr & Energiteknik
Svarvareg. 15
341 34 Ljungby


Biskopsvara VVS AB
Biskopsvara 11
341 96 Ljungby


Rör-Center I Ljungby AB
Björkstigen 10
341 33 LJUNGBY


Värmemontören I Hölminge
Hölminge 48
341 96 Ljungby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ljungby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ljungby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ljungby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ljungby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ljungby.

I Ljungby fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ljungby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.