Rörmokare i Lessebo

Annons:
Rörmokare i Lessebo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lessebo. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Lessebo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lessebo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lessebo.
Annons:

Rörmokare i Lessebo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lessebo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lessebo.

El- & VVS-Teknik i Småland AB
Storg. 58
360 50 LESSEBO


El- & VVS-Teknik I Småland AB
Januariv. 10
360 50 LESSEBO


Walfridssons Rör
Järnvägsg. 6
360 50 LESSEBO


Sjöblom Rör AB
Björkv. 5
360 50 LESSEBOWalfridssons Rör AB
Järnvägsg. 6

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lessebo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lessebo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lessebo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lessebo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lessebo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lessebo.

I Lessebo fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lessebo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lessebo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.