Rörmokare i Lenhovda

Annons:
Rörmokare i Lenhovda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lenhovda. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Lenhovda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lenhovda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lenhovda.
Annons:

Rörmokare i Lenhovda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lenhovda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lenhovda.

Lenhovda Värme & Sanitet AB
Fabriksg. 2
360 73 Lenhovda


Nilt AB
Herråkra 18
360 73 Lenhovda


VVS-Teknik Alf Fermskog AB
Ekg. 38
360 73 Lenhovda

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lenhovda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lenhovda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lenhovda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lenhovda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lenhovda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lenhovda.

I Lenhovda fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lenhovda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lenhovda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.