Rörmokare i Lammhult

Annons:
Rörmokare i Lammhult - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lammhult. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Lammhult vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lammhult rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lammhult.
Annons:

Rörmokare i Lammhult

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lammhult vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lammhult.

Erelts Rörservice, AB
Jönköpingsv. 13
360 30 Lammhult


Hermanssons Rör AB, Göran
Lädja Lunden 3
360 30 Lammhult


Lammhults VVS
Pilg. 10
360 30 Lammhult

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lammhult varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lammhult samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lammhult och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lammhult

I Lammhult finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lammhult.

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lammhult om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lammhult än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lammhult.

I Lammhult fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lammhult. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lammhult som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.