Rörmokare i Lagan

Annons:
Rörmokare i Lagan - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lagan. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Lagan vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lagan rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lagan.
Annons:

Rörmokare i Lagan

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lagan vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lagan.

Energi Projektering I Kronoberg
Hallsjö 7
341 52 Lagan


Bravida Sverige AB
Västergatan
341 50 Lagan

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lagan varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lagan samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lagan och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lagan

I Lagan finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lagan om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lagan än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lagan.

I Lagan fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lagan. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lagan som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.