Rörmokare i Ingelstad

Annons:
Rörmokare i Ingelstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ingelstad. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Ingelstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ingelstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ingelstad.
Annons:

Rörmokare i Ingelstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ingelstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ingelstad.

Ingelstad Rörledningsfirma AB
Torsås Karlsro
360 44 Ingelstad


AB Rör & Montagesvets I Ingelstad
Torsås Torshäll
360 44 Ingelstad


Sven Torbjörn Josefsson
G. Växjöv. 45
360 44 Ingelstad


Rör & MontageSvets AB
Torsås Torshäll
360 44 Ingelstad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ingelstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ingelstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ingelstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ingelstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ingelstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ingelstad.

I Ingelstad fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ingelstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ingelstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.