Rörmokare i Hamneda

Annons:
Rörmokare i Hamneda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hamneda. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hamneda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hamneda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hamneda.
Annons:

Rörmokare i Hamneda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hamneda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hamneda.

Kjeldgaard Svets
Elinge Björsagård 6
340 13 HAMNEDA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hamneda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hamneda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hamneda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hamneda

I Hamneda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hamneda.

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hamneda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hamneda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hamneda.

I Hamneda fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hamneda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hamneda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.