Rörmokare i Braås

Annons:
Rörmokare i Braås - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Braås. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Braås vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Braås rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Braås.
Annons:

Rörmokare i Braås

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Braås vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Braås.

T.Ottosson Bygg & VVS AB
Rynnings v. 5
360 42 BRAÅS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Braås varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Braås samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Braås och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Braås

I Braås finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Braås.

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Braås om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Braås än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Braås.

I Braås fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Braås. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Braås som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kronoberg.