Rörmokare i Virserum

Annons:
Rörmokare i Virserum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Virserum. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Virserum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Virserum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Virserum.
Annons:

Rörmokare i Virserum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Virserum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Virserum.

Virtek AB
Rönnliden 10
570 80 VIRSERUM


S. Petterssons Rör AB
Granliden 11
570 80 VIRSERUM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Virserum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Virserum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Virserum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Virserum

I Virserum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Virserum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Virserum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Virserum.

I Virserum fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Virserum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Virserum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.