Rörmokare i Vimmerby

Annons:
Rörmokare i Vimmerby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vimmerby. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Vimmerby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vimmerby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vimmerby.
Annons:

Rörmokare i Vimmerby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vimmerby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vimmerby.

Dennis Strid / Strids Rörservice AB
Koppetorp 101
598 93 VIMMERBY


Kjells Rörservice
Tuna 161
598 96 Vimmerby


Dennis Strid
Koppetorp 101
598 93 VIMMERBY


Janne Gustavssons Värme & Sanitet AB
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


Donalds Rör Konsult AB
Strömsholmsv. 3
598 92 Vimmerby


J.S. Värme & Vatten i Perstorp AB
Perstorp 121
598 94 Vimmerby


Värme & Sanitet Agne Palmér AB
Vimmerbyallén 10
598 40 VIMMERBY


Leif Andersson Anläggningar
Sevedeg. 41 B
598 37 VIMMERBY

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vimmerby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vimmerby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vimmerby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vimmerby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vimmerby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vimmerby.

I Vimmerby fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vimmerby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vimmerby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.