Rörmokare i Trekanten

Annons:
Rörmokare i Trekanten - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Trekanten. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Trekanten vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Trekanten rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Trekanten.
Annons:

Rörmokare i Trekanten

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Trekanten vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Trekanten.

Connys VVS
Pilg. 7
388 41 Trekanten


Källstorps VVS AB
Källstorpsmo 606
388 98 Trekanten


Källstorps Vvs
Källstorpsmo 606
388 98 Trekanten


Pms Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


Acro Energiteknik AB
Vallentins v. 18
388 40 TREKANTEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Trekanten varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Trekanten samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Trekanten och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Trekanten

I Trekanten finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trekanten om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Trekanten än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Trekanten.

I Trekanten fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Trekanten. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Trekanten som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.