Rörmokare i Torsås

Annons:
Rörmokare i Torsås - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Torsås. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Torsås vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Torsås rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Torsås.
Annons:

Rörmokare i Torsås

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Torsås vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Torsås.

Rt I Torsås AB
Industrigatan 11
385 34 Torsås


Incajo AB
Gunnilkrokav. 1
385 32 TorsåsLj Rörteknik I Torsås AB
Industrigatan 11


Bad & Värme, Rörteknik AB
Industrigatan 11
385 34 Torsås


Kvilla Rörservice
Ilingetorp 202
385 91 TORSÅS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Torsås varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Torsås samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Torsås och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Torsås

I Torsås finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Torsås.

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Torsås om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Torsås än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Torsås.

I Torsås fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Torsås. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Torsås som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.