Rörmokare i Timmernabben

Annons:
Rörmokare i Timmernabben - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Timmernabben. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Timmernabben vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Timmernabben rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Timmernabben.
Annons:

Rörmokare i Timmernabben

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Timmernabben vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Timmernabben.

Cykelgrossisten i Mönsterås KB
Parkv. 12
380 52 Timmernabben


Stigs Rör i Kalmar
Varvsv. 12
380 52 Timmernabben

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Timmernabben varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Timmernabben samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Timmernabben och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Timmernabben

I Timmernabben finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Timmernabben.

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Timmernabben om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Timmernabben än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Timmernabben.

I Timmernabben fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Timmernabben. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Timmernabben som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.