Rörmokare i Söderåkra

Annons:
Rörmokare i Söderåkra - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Söderåkra. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Söderåkra vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Söderåkra rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Söderåkra.
Annons:

Rörmokare i Söderåkra

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Söderåkra vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Söderåkra.

Stensö VVS AB
Ekesv. 1
385 50 Söderåkra

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Söderåkra varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Söderåkra samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Söderåkra och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Söderåkra

I Söderåkra finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Söderåkra.

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Söderåkra om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Söderåkra än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Söderåkra.

I Söderåkra fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Söderåkra. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Söderåkra som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.