Rörmokare i Rockneby

Annons:
Rörmokare i Rockneby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Rockneby. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Rockneby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Rockneby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Rockneby.
Annons:

Rörmokare i Rockneby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Rockneby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Rockneby.

Rockneby VVS-Service AB
G. Revsuddev. 31
395 94 ROCKNEBY


Förlösa Rör AB
Ljungnäs 142
395 95 Rockneby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Rockneby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Rockneby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Rockneby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Rockneby

I Rockneby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Rockneby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Rockneby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Rockneby.

I Rockneby fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Rockneby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Rockneby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.