Rörmokare i Påskallavik

Annons:
Rörmokare i Påskallavik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Påskallavik. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Påskallavik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Påskallavik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Påskallavik.
Annons:

Rörmokare i Påskallavik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Påskallavik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Påskallavik.

Rörcentralen i Påskallavik AB
Kustv. 52
570 90 PÅSKALLAVIK


iqEnergi - smart energi
Pappersbruksv 1
570 90 PÅSKALLAVIK

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Påskallavik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Påskallavik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Påskallavik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Påskallavik

I Påskallavik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Påskallavik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Påskallavik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Påskallavik.

I Påskallavik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Påskallavik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Påskallavik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.