Rörmokare i Överum

Annons:
Rörmokare i Överum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Överum. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Överum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Överum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Överum.
Annons:

Rörmokare i Överum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Överum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Överum.

Crikka Svets AB
Lyckev. 5
590 96 ÖVERUMÖverums Rör F Ilhammar AB
Lusthusv. 3


El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Överum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Överum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Överum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Överum

I Överum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Överum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Överum.

I Överum fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Överum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Överum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.