Rörmokare i Oskarshamn

Annons:
Rörmokare i Oskarshamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Oskarshamn. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Oskarshamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Oskarshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Oskarshamn.
Annons:

Rörmokare i Oskarshamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Oskarshamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Oskarshamn.

Rör-Karlsson AB
Dammg. 18
572 30 Oskarshamn


Imtech VS-teknik AB
Primov. 3
572 36 Oskarshamn


LR Installation AB
Väderumsv. 5
572 36 Oskarshamn


Caverion
Kapellv. 2
572 56 Oskarshamn


Kylteknik i Kalmar AB
Gengasv. 6
572 36 Oskarshamn


VVS-Service AB
Trattv. 14 A
572 51 OSKARSHAMN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Oskarshamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Oskarshamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Oskarshamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Oskarshamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Oskarshamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Oskarshamn.

I Oskarshamn fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Oskarshamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Oskarshamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.