Rörmokare i Ljungbyholm

Annons:
Rörmokare i Ljungbyholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ljungbyholm. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Ljungbyholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ljungbyholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ljungbyholm.
Annons:

Rörmokare i Ljungbyholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ljungbyholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ljungbyholm.

Rörtjänst & Värmeteknik I Kalmar AB
Kaxgärde 196
388 93 Ljungbyholm


VVS Tjänst i Kalmar AB
Öbbestorp 150
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ljungbyholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ljungbyholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ljungbyholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungbyholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ljungbyholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ljungbyholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ljungbyholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.