Rörmokare i Läckeby

Annons:
Rörmokare i Läckeby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Läckeby. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Läckeby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Läckeby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Läckeby.
Annons:

Rörmokare i Läckeby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Läckeby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Läckeby.

Kaba International Trading AB
Läckeby 102
395 98 LÄCKEBY


Anders Rör & Smide
Läckebyv. 13
395 97 Läckeby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Läckeby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Läckeby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Läckeby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Läckeby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Läckeby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Läckeby.

I Läckeby fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Läckeby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Läckeby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.

Städer med rörmokeri i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta rörmokeri med rörmokare som arbetar med rör och rördragning.