Rörmokare i Kristdala

Annons:
Rörmokare i Kristdala - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kristdala. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Kristdala vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kristdala rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kristdala.
Annons:

Rörmokare i Kristdala

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kristdala vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kristdala.

Ishults Rör
Ishult Solbacka
570 91 KRISTDALA


Boris Värme & Sanitet AB
L. Bråbo 7
570 91 KRISTDALA


Kristdala Rör- o. Järnaffär
Storg. 2
570 91 KRISTDALA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kristdala varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kristdala samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kristdala och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kristdala

I Kristdala finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kristdala om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kristdala än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kristdala.

I Kristdala fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kristdala. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kristdala som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.