Rörmokare i Köpingsvik

Annons:
Rörmokare i Köpingsvik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Köpingsvik. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Köpingsvik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Köpingsvik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Köpingsvik.
Annons:

Rörmokare i Köpingsvik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Köpingsvik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Köpingsvik.

Nilssons Rör Öland AB
Laxebyv. 37
387 95 KÖPINGSVIK


Köpingsviks VVS
Källingemöre Byg. 8
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Köpingsvik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Köpingsvik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Köpingsvik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Köpingsvik

I Köpingsvik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Köpingsvik.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Köpingsvik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Köpingsvik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Köpingsvik.

I Köpingsvik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Köpingsvik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Köpingsvik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.