Rörmokare i Högsby

Annons:
Rörmokare i Högsby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Högsby. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Högsby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Högsby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Högsby.
Annons:

Rörmokare i Högsby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Högsby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Högsby.

Jonssons Rörfirma i Mörlunda AB
Verkstadsg. 3
579 32 Högsby


Smålandsteknik Böta Kvarn, AB
Husebyv. 4
579 31 HÖGSBY


World Impex
Mjösebo Märgården 122
579 92 Högsby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Högsby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Högsby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Högsby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Högsby

I Högsby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Högsby.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Högsby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Högsby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Högsby.

I Högsby fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Högsby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Högsby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.